Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kiváló élelmiszerhigiéniai ellenőrzési eredmény a Dédiben!

Dédi Vendégháza - J.M. - 2020. 05. 03. 16:36:00
Kiváló élelmiszerhigiéniai ellenőrzési eredmény a Dédiben!
2020. április 16-án történt Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya ellenőrzésének eredménye. 

A Dédi Vendégháza számára elsődleges fontosságú, hogy Kedves Vendégeink kiszolgálása maximális élelmiszerhigiéniai biztonságban történjen.
Különösen igaz ez a jelenlegi rendkívüli, koronavírus-járvánnyal terhelt időben. Ezért saját magunk kértük a Pest Megyei Kormányhivatal
Gödöllői Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztályának munkatársait, hogy éttermünkben soron kívül tartsanak 
hatósági ellenőrzést. Azért, hogy külső, a legszigorúbb hatósági szakemberektől kapjunk visszajelzést eddigi higiéniai intézkedéseinkről és 
hatályos munkafolyamatainkról.


Az ellenőrzés 2020.április 16-án megtörtént, és nagy örömünkre kiváló eredménnyel végződött!

A Hivatal munkatársai teljes működésünket ellenőrizték és áttekintették, minden folyamatunkat értékelték. Az ellenőrzés során mindent tökéletesen 
rendben lévőnek találtak! Az alábbiakban néhány megállapítást idézünk az ellenőri jelentésből.

„ A tulajdonos beszerezte a megfelelő hatású tisztító és fertőtlenítő szereket, és a dolgozók részére a személyes védőeszközöket (maszk, gumikesztyű).”
„ A dolgozók és az üzletbe lépő szállítók higiéniai oktatása megtörtént.”
„ A gazdasági bejáratnál fertőtlenítő hatású kéztisztító felszerelése megtörtént és belépés csak szájmaszkok használatával lehetséges, fertőtlenített kézzel.”
„ A munkafolyamatoknál a dolgozók szájmaszkot és gumikesztyűt viselnek.”
„ Az elkészült ételeket egyszer használatos eszközökben szállítják ki.”
„Megvalósul az érintésmentes csomagolás.”
 „ A kiszállítás feltételei megfelelőek, a futár maszkot, gumikesztyűt és kézfertőtlenítőt használ.”
„Az egység higiéniai állapota, tisztasága megfelelő, rendelkezik előkészítő helyiségekkel, melyek kialakítása, felszereltsége az előírásoknak megfelelő.”
„ A hűtőkapacitás megfelelő. HACCP rendszer kialakított, a hozzátartozó regisztrációs lapokat vezetik.”
„ A dolgozók egészségügyi alkalmassági vizsgálata megtörtént.”

Örülünk, hogy az utóbbi hetekben tovább szigorított higiéniai erőfeszítéseink megerősítést nyertek a szakemberek ellenőrzésében is.

Célunk továbbra is változatlan: vásárlóink kiszolgálása ízletes, választékos ételekkel, kedvező áron.

 

A Dédi higiéniai 12 pontja:

Dolgozóink a munkaterületre történő belépés előtt kézfertőtlenítésen esnek át.

 

Kötelező a védőmaszk és a gumikesztyű használata

 

Szakácsaink munkában

 

Minden felületet naponta fertőtlenítünk.

 

Üzemórákon kívüli ózon fertőtlenítés

 

Az étecsomagolás első fázisa

 

Az ételcsomagolás második fázisa

 

Az ételcsomagolás harmadik fázisa

 

A szállítóeszközöket naponta fertőtlenítjük

 

A csomagolt ételek futárnak történő átadása

 

A rendelt étel érintésmentes átadása