Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Segítség

Kedves Vendégünk! 

Megújult weboldalunkkal szeretnénk kényelmesebbé tenni a tőlünk való ételrendelést! Az alábbiakban szeretnénk válaszolni néhány kérdésre az oldal használatával kapcsolatban. Kérjük amennyiben segítségre szorul a rendelések leadásával kapcsolatban, az étterem nyitvatartási ideje alatt keresse kollégáinkat a + 36 28 385 003 telefonszámon, vagy írjon nekünk az etterem@dedivendeghaza.hu e-mail címre. Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk!

Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztrációra a felső menüsorban lévő "Belépés" gombra kattintva nyílik lehetőség. A regisztrációk elfogadása NEM automatikusan történik, adminisztrátori jóváhagyás után tudják Vendégeink az oldal rendelési funkcióját használni. Közösségi (facebook fiók) adatokkal való regisztrációra nincs lehetőség.

Mikortól érvényes a regisztrációm? 

A regisztrációk adminisztrátori jóváhagyás után válnak érvényessé, ami a regisztrációt követő maximum 12 órán belül megtörténik. 

Milyen feltételei vannak, a regisztrációmnak?

Webáruházunkat csak a kiszállítási területünkön tartózkodó Vendégeink tudják igénybe venni (Veresegyház, Erdőkertes, Őrbottyán). A regisztráció elfogadásának egyetlen feltétele, hogy a regisztráló személy a kiszállítási területünkön lakjon vagy dolgozzon. Kérjük, hogy regisztrációnál a számlázási cím mezőkbe a kiszállítás címét sziveskedjenek megadni!